Εικονική περιήγηση
Κεντρική αίθουσα Ο Κήπος μας!

Σας ενημερώνουμε αναφορικά με το πρόγραμμα των μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου που πραγματοποιήθηκε στο εργαστήρι αγγλικών. Απώτερος στόχος μας είναι να γνωρίσουν τα παιδιά άλλους πολιτισμούς και να έρθουν σε μια πρώτη επαφή μαζί με την αγγλική γλώσσα.
Κατασκευάσαμε λοιπόν κάρτες της αγγλικής αλφαβήτου και κατόπιν συζητήσαμε για τον καιρό.

Γνωριμία με τα παιδιά και με την αγγλική αλφάβητο. Επιπλέον μιλάμε για τα χρώματα και τραγουδούμε για αυτά. Κατόπιν, αναφερόμαστε και στα ζώα. Αναγνωρίζουμε τους ήχους και τα αναπαριστούμε. Επίσης τα αναγνωρίζουμε από κάρτες.

Μιλήσαμε για τα σχήματα και τραγουδήσαμε για αυτά.  Επιπλέον συζητήσαμε για τα μέλη του ανθρώπινου σώματος και χορέψαμε μουσικό-κινητικό. Αργότερα συζητήσαμε για τα επαγγέλματα και για τα συναισθήματα των ανθρώπων.

Επίσης, αναφερόμαστε και σε αγγλικά έθιμα, ενώ παράλληλα προβάλλεται στα παιδιά σχετικό βίντεο γι’αυτά.

Παρακολουθήσαμε ακόμη αντίστοιχο σχετικό βίντεο, για την Αγγλία, και παρατηρούμε τα αξιοθέατα και τον τρόπο ζωής εκεί. Επιπλέον φτιάχνουμε κατασκευή το ‘’Big Ben‘. Σαν επόμενο θέμα μας αναλύουμε από τι είναι τελικά φτιαγμένος, ο κόσμος μας. What is our world made off? Τέλος, αναφερθήκαμε στα Χριστούγεννα και κατασκευάσαμε ένα δέντρο.

 

 

Leave a Reply